توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است آخرین خبر‌ها از آزمون استخدامی آموزش و پرورش + زمان اعلام نتایج نحوه ایجاد سابقه تحصیلی برای ۳ پایه آخر دبیرستان در کنکور

طغیان رودخانه‌های نهاوند

فرماندار شهرستان نهاوند گفت: بارش‌های اخیر در ۲۴ ساعت گذشته در شهرستان نهاوند باعث طغیان رودخانه‌های این شهرستان شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ فروردين ۱۴۰۳ - 2024 March 20
کد خبر: ۲۳۳۵۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ ضرغام احمدوند اظهار کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارش‌های بسیار خوبی در استان همدان و به تبع آن در شهرستان نهاوند بودیم که طبق اطلاعات ایستگاه‌های هواشناسی و باران‌سنجی استان، فارسبان با ۸۳ میلی‌متر پربارش‌ترین نقطه استان و ایستگاه‌های تاریک‌دره، گیان و ده‌حیدر نهاوند به ترتیب جزو دیگر مناطق پربارش استان همدان بودند.

وی افزود: این حجم از بارش باعث طغیان رودخانه‌های گاماسیاب، سرچشمه سراب گیان و سراب فارسبان و سایر رودخانه‌های فصلی شهرستان و موجب آبگرفتگی و سرریز شدن آب در تعدادی از روستا‌ها و زمین‌های کشاورزی شهرستان شده است.

احمدوند ادامه داد: خوشبختانه این طغیان‌ها خسارتی در برنداشته و در حال حاضر شرایط در شهرستان عادی و مطلوب است.

فرماندار نهاوند با اشاره به آبگرفتگی پل گوشه سرآسیاب نهاوند نیز در پی این بارش‌ها گفت: با توجه به اینکه اتحادیه آب‌بران شهرستان چندین بار راجع به خطر زباله‌های روستا‌های بخش مرکزی در حاشیه رودخانه گاماسیاب هشدار داده بود، متأسفانه با بی‌تفاوتی اهالی روستا‌ها باعث آبگرفتگی پل گوشه شد که با تلاش‌های نیرو‌های خدمات شهری از ورود آب به منازل مسکونی در این منطقه جلوگیری شد.

به گفته وی، همچنین به علت تداوم این بارش‌ها باعث سرریز شدن آب در روستا‌های اسدآباد و گنبدکبود بخش گیان و سرریز شدن آب در برخی از زمین‌های کشاورزی روستا‌های بخش زرین‌دشت شد.

احمدوند در پایان تأکید کرد: برای جلوگیری از مشکلات بارندگی، خدمات شهری شهرداری نهاوند و سایر شهر‌های شهرستان، هلال‌احمر و نیرو‌های امدادی در شهرستان در حالت آماده‌باش قرار دارند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر